Tilbud!

TIKTOK FØLGERE

59,00kr9.999,00kr

HVORFOR BØR JEG KJØPE TIKTOK-FØLGERE?
Hvilken profil er det mest sannsynlig at du følger? En TikTok-profil med 90 følgere eller en TikTok-profil med 1090 følgere? Det er gjort studier på akkurat dette. Studiene viser at det er mer sannsynlig at vi følger en profil med 1090 følgere. Du vil derfor oppleve en økning i antall nye organiske følgere ved å bruke dette produktet 🚀

HVORDAN KJØPER JEG TIKTOK-FØLGERE?
Du velger antall følgere du vil ha, skriv inn ditt TikTok-brukernavn og fullfør kjøpet. Systemet vårt begynner deretter å levere følgerne dine i løpet av minutter!

HVORFOR BØR JEG HANDLE HOS DERE?
🇳🇴 Norges #1 Leverandør
✅ Godkjent for Vipps
👨🏻‍💻 Norsk kundeservice hver ukedag
⭐️ 4.6/5 stjerner på Trustpilot.no
❤️ +8500 fornøyde norske kunder
🚀 Rask levering 0-15 min.

OBS: Dette er et engangskjøp (ikke en del av et abonnement)
OBS: Vi tilbyr mengderabatter (du sparer penger ved kjøp av større mengder)

MERK: Brukernavnet ditt på TikTok vises med @ rett under profilbildet ditt når du er på profilsiden din. Ikke ta med @ når du setter inn brukernavnet i feltet nedenfor og husk at profilen din må være offentlig (er det med mindre du aktivt har gjort den privat).

kr

Trustpilot Medieboost

 

Gjør som mer enn +8500 fornøyde kunder. Ta profilen din til nye høyder i dag 🚀

 

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Les våre Spørgsmål & Svar

Eller send oss ​​en melding i livechat. Vi har åpent alle hverdager fra 09.00 til 16:00.

Hvorfor bør jeg kjøpe TikTok-følgere?

Siden TikTok fikk sitt store gjennombrudd, har det vært det dominerende mediet for spesielt unge mennesker. TikTok har nådd over 1 milliard brukere i rekordfart, og er det raskest voksende sosiale mediet noensinne. Av den grunn er det åpenbart mye potensial i TikTok.

TikTok er en populær app som lar deg ta opp og dele videoer. Akkurat som på Facebook/Instagram har alle en personlig konto hvor du kan lage ditt eget bilde. Populære brukere på TikTok har tjent millioner ved å promotere innholdet deres og presentere det for et relativt ungt publikum.

Brukere som har stor suksess på TikTok kan skryte av å ha en enorm rekkevidde, ettersom TikTok belønner deg som bruker når du får mange følgere og viser innholdet ditt til enda flere brukere. Popularitet og følgere på TikTok er derfor avgjørende for å lykkes på sosiale medier. Hvis TikTok-kontoen din mangler engasjement eller aktivitet, vil du ikke bli forfremmet, og det vil være vanskelig for deg å utvide profilen din organisk. Det er med dette i tankene at TikTok-følgere fra Medieboost er et så populært verktøy for å få mer aktivitet på TikTok-en din.

Hvordan kan jeg bruke TikTok-kontoen min til å booste virksomheten min?

TikTok er kjent for å promotere innhold til segmentet spesielt for unge under 30 år. Ved hjelp av korte videoer kan du oppnå mange visninger på relativt kort tid, og sette produktet ditt foran tusenvis av potensielle kunder.

Jobber du, f.eks. innen fitness er det opplagt å dele korte videoklipp av trening spesielt, da TikTok automatisk segmenterer innholdet ditt og viser det til brukere som er interessert i fitness. Det samme gjelder alle andre bransjer. Det gir deg en høyere konvertering, ettersom du annonserer til relevante brukere, og når brukere liker og deler videoen, sprer den seg enda lenger i systemet.

Selger du fysiske produkter har du mulighet til å lage korte demoer av produktene, og på den måten fange brukernes interesse.

Risikerer jeg å bli utestengt fra TikTok ved å bruke Mediebooster?

Nei, TikTok lar deg bruke tjenester for å booste profilen din, og du kan derfor ikke bli utestengt fra TikTok..

Medieboost sørger for at du får unike følgere knyttet til kontoen din, og kontoen din vil derfor fremstå som unik for andre brukere.

Hvorfor bør jeg velge Medieboost.no?

Hos Mediebooster er vi stolte av å levere et produkt i verdensklasse, og vi garanterer at likes du får er ekte brukere som kan skape litt verdi for profilen din.

Vi samarbeider med virksomheter og influensere på tvers av ulike plattformer, og vi har god og solid erfaring som kan komme deg til gode.

I tillegg kan vi tilby deg:

  • Vi er en norsk-registrert virksomhet.
  • 4.6/5 Stjerner på Trustpilot.no.
  • 100 % diskret, sikkert og anonymt.
  • Vi er en sertifisert nettbutikk.
  • Vår live chat er åpen alle hverdager fra 09.30-16.30.
  • Vi leverer tjenesten din innen 15 minutter.

Tilleggsinformasjon

VELG ANTALL

, , , , , , , , , , , ,