Tilbud!

TIKTOK VISNINGER

49,00kr1.095,00kr

HVORFOR BØR JEG KJØPE TIKTOK-VISNINGER?
Med TikTok-visninger øker du eksponeringen din på TikTok. TikTok-algoritmen prioriterer videoene dine og viser dem til interesserte brukere. Jo flere visninger – jo lettere er det å få nye visninger.

HVORDAN KJØPER JEG TIKTOK-VISNINGER?
Først velger du hvor mange visninger du vil motta på TikTok-videoen din, setter inn lenken til videoen og fullfører kjøpet. Systemet vårt starter deretter levering innen noen få minutter. Synspunktene våre er ekte og forsvinner ikke når du først har dem 🚀

HVORFOR BØR JEG HANDLE HOS DERE?
🇳🇴 Norges #1 Leverandør
✅ Godkjent for Vipps
👨🏻‍💻 Norsk kundeservice hver ukedag
⭐️ 4.6/5 stjerner på Trustpilot.no
❤️ +8500 fornøyde norske kunder
🚀 Rask levering 0-15 min.

OBS: Dette er et engangskjøp (ikke en del av et abonnement)
OBS: Vi tilbyr mengderabatter (du sparer penger ved kjøp av større mengder)

Slik finner du en lenke fra en video på TikTok: Gå til videoen du vil ha visninger for -> Klikk på de tre prikkene -> Klikk på kopieringslenken til venstre -> Lim inn denne i feltet under. Hvis du er på en datamaskin, må du følge lenken i søkefeltet når du er på innlegget.

kr

Trustpilot Medieboost

 

Gjør som mer enn +8500 fornøyde kunder. Ta profilen din til nye høyder i dag 🚀

 

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Les våre Spørgsmål & Svar

Eller send oss ​​en melding i livechat. Vi har åpent alle hverdager fra 09.00 til 16:00.

Trenger jeg TikTok-visninger?

TikTok er et sosialt medie som på mange måter ligner Instagram, og med mer enn 1 milliard brukere er TikTok nå like utbredt som førstnevnte. TikTok er basert på deling av korte videoklipp som kan ses av brukere fra hele verden. Har du et produkt eller en tjeneste du ønsker å promotere, kan du dermed plassere det foran et stort publikum.

Grunnen til at TikTok-visninger er et så effektivt verktøy, er at visninger avler flere visninger. Jo mer du har – jo lettere er det å få nye organiske inntrykk.

Medieboost er Norges ledende leverandør av likes, følgere og visninger innenfor sosiale medier, og med oss ​​som partner kan du ta din bedrift, eller rett og slett profilen din, til nye høyder. Medieboost tilbyr forskjellige pakker for visninger på TikTok, hvor du kan kjøpe alt fra 1 000 til 500 000 visninger, og raskt oppnå god interaksjon på innholdet ditt.

Hvis du har ambisjoner om å utvide virksomheten din via TikTok, må du lage innhold som er likt, delt og sett av brukerne. Med Medieboost sine pakker kan vi øke innholdet ditt slik at du påvirker TikToks algoritme for å markedsføre innholdet ditt til nye og unike brukere. Brukere som til slutt kan ende opp som kunder i virksomheten din.

Uansett om du driver en nettbutikk, er influencer eller bare en vanlig profil, vil du oppnå større popularitet og interaksjon når du benytter deg av å kjøpe Medieboost sine TikTok-visninger.

Kan jeg booste virksomheten min med TikTok views?

Det korte svaret er; JA!

Siden 2017 har TikTok blitt ekstremt populært, spesielt blant tenåringer og unge. Imidlertid ser vi i økende grad at den eldre generasjonen går over til TikTok akkurat nå, og den ekstreme hypen rundt mediet gjør det til en unik plattform å vokse på.

Jobber du som influencer vil du raskt kunne lage en profil som er både attraktiv og populær. Det tiltrekker seg nye og unike brukere, som igjen kan øke virksomheten din.

I dag tjener influencere på TikTok mange millioner fordi de kan skape en veldig personlig og relaterbar kontakt med brukere. Ved for eksempel å demonstrere produkter eller tjenester kan du raskt lage en solid plattform hvor tusenvis av nye og unike brukere følger med.

Start reisen din med TikTok-visninger og motta dem innen 0-15 minutter!

Tilleggsinformasjon

VELG ANTALL

, , , , , , , , , , , ,